發新話題

頭像問題?

Thanks! I love you!

龍兄,你在這裡公然說"愛我" ,你已嚴重違反版規 !!! 我不愛"龍陽"、"餘桃"、"斷袖"...等之喜好 如有再犯,只能委任你做"春光乍洩"的版主~ !!!

謝謝網主幫忙

我靚唔靚仔呀 ? 多謝 杜劍龍兄 & TOBY大人 !!

Carkei既"北卡猴"好抵死, 好想law鎚扑佢! 我好鐘意"春光乍洩"架, 你點知架?

引用:
原帖由 toby 於 1-12-2006 18:38 發表 問題找到了 ~~!! 原本我由Discuz! 5.0.0 RC1 版本 upgrade (20/11做的 ) 到 Discuz!5.0.0正式版以為是好事(正式版喎~! ); 殊不知...主頁 discuz.php 出現過問題後,現在 memcp.php (用作更攺會 ...
Thankyou Toby兄!! 順帶一問, 點解近排D個人頭像冇得跟帖一齊出? 下下要 Click 名去查看資料先至可以睇相?

不會呀,我每次都可以見到頭像同帖一齊出,但若你有時上網特別慢,可能要很久才可以下載到頭像...這也是網絡供應商的問題,通常在很多人上網時發生。 你是在本港以外上網嗎??若是,這也是有可能的,因webhosting 的 server 是在HK。

引用:
原帖由 toby 於 4-12-2006 14:08 發表 不會呀,我每次都可以見到頭像同帖一齊出,但若你有時上網特別慢,可能要很互O網絡供應商的問題,通常在很多人上網時發生。 你是在本港以外上網嗎??若是,這也是有可能的,因webhosting 的 server 是在HK。
奇怪?之前都冇呢個問題, 直至上次改頭像Ham 咗就唔得…。無輪邊度上網一樣。 自己網商供應應該OK, 公司上網仲一Chunk Chunk 上, 就算我係 Based Sydney 都應該冇問題架? Toby 你都好似 Based Melbourne 冇問題啦???!! 奇怪! 奇怪!

我都想整頭像!版主唔該幫下手!  [ 本帖最後由 kitsir935 於 4-4-2007 23:18 編輯 ]

Kitsir935,

你要給我頭像的圖片 URL 才可以呀,在那裡??

我想用這張!謝謝!

有勞Toby兄幫忙! Many Thx!!!

Toby兄!不知甚的!頭像又沒法顯示呢?

頭像顯示到,但D上載相片全看不到?之前看到的

kitsir935兄,

建議你用photobucket.com,不要yahoo相簿...因會有權限的問題 ...

請轉用photobucket.com

快靚正 !!!唔係賣廣告 !

thx toby

我想換頭像

toby綱主你好~

我想更換頭像,我亦已經send了e-mail給你,不知道你收不收到.

如果收不到,也不打緊,我想你幫我更換這張photo,在以下.

十萬個thank you!!!

我怎樣弄都唔得,可以幫下我嗎?

引用:
原帖由 麻鷹 於 24-8-2008 14:15 發表 我怎樣弄都唔得,可以幫下我嗎?     http://s389.photobucket.com/albums/oo333/Matidatai/?action=view¤t=1d6a55.jpg

在你的photobucket : copy  IMG CODE & paste就成...see!

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

多謝inabottle ,親你一個

發新話題