發新話題

(已確認)佐佐木功2010年8月7日香港開演唱會

張相完全睇唔出大王已經七十,真係壯健.

大王今日準時到港, 連埋友壇在內, 在場都有二十多人接機! 但系以我地聲勢最大!

大王一出閘遠遠望見我地條醒神banner就同我地揮手微笑, 重埋黎俾我地獻花同影相! 多謝設計banner的動感超人兄!

Tai姐同超人兄弟今日真系賺到笑啦 , 事關佢地影到好多張同大王的大頭合照!   大家都好開心, 而且過程都算順利!

我呢度暫時無相睇, 睇住篇特稿先!

引用:
原帖由 Athena 於 5-8-2010 10:56 發表 那我就買烏龍吧。昨晚Keyman話無收過日本經理人方面要求安排同fans見面的消息,我們要自力更生了。我補了一隻"貓"給大王,提提他我們已準備了禮物及賀卡準備送給他,還有我們會有人今日去接機,希望見面的事可以成功 ...

o合~ o合~ o合~....接機順利成功...好 High 呀~好o野! 終於見到大王真人,還跟他握了手 ...大王勁 '令 '仔!!

我們的再三的要求已跟Keyman老兄說了...希望OK吧!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

睇相 ~ ! 睇相 ~ ! 睇相 ~ !

引用:
原帖由 虎榮 於 5-8-2010 19:31 發表

大王今日準時到港, 連埋友壇在內, 在場都有二十多人接機! 但系以我地聲勢最大!

大王一出閘遠遠望見我地條醒神banner就同我地揮手微笑, 重埋黎俾我地獻花同影相! 多謝設計banner的動感超人兄!

Tai姐同超人兄弟今日真系賺到笑啦 , 事關佢地影到好多張同大王的大頭合照!   大家都好開心, 而且過程都算順利!

無錯係呀~...以我地Oldcake.net聲勢最大!toby王上應值得安慰呀~!

虎爺...hee...hee...你不賺到笑嗎~?!你買的花和你跟actionkamen造的Banner...大王見到不知幾歡喜呀~!!

希望送機個時大王見到我地的話會更加開心喇

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 5-8-2010 19:49 發表 睇相 ~ ! 睇相 ~ ! 睇相 ~ !
睇相 ~ ! 睇相 ~ ! 睇相 ~ !

小飛朱好似幫緊我地汁哂d相

終於等到今日......

小弟自四月於SRS演唱會上第一次見ささきいさお 精彩演出後念念不忘,席上唱出「ゲッターロボ!」、「立て!闘将ダイモス」、「すきだッダンガードA」及「とべ!グレンダイザー」已經非常興奮。

接機團一行數十人大約於下午二時左右到達機場。一落機鐵,我們即時確定CX501之抵港時間及其出閘口。確定ささきいさお將於B閘口步出之時候,接機團便取出了由虎榮準備之Banner 及花束以便歡迎ささきいさお到港。(小弟即時穿上2010 SRS戰衣)

約下午2:45分,身穿藍色西裝及牛仔褲並帶著黑色太陽眼鏡既ささきいさお終於步出閘口。接機團即時拉起十分型仔及醒目既Banner以引起ささきいさお注意。當然皇天不負有心人,ささきいさお一見到接機團既Banner 後就揮手微笑!接機團立刻送上花束,雖然未能取得簽名,惟團員可以與大王合照,那真是十分幸褔!

整日行排及安排十分順利......祝佐佐木功香港演唱會馬到功成!

引用:
原帖由 lfken 於 5-8-2010 19:56 發表 小飛朱好似幫緊我地汁哂d相

隊員先要打格仔 ?
那麼先 Post 大王獨照可以嗎 ?

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 5-8-2010 20:11 發表 隊員先要打格仔 ?那麼先 Post 大王獨照可以嗎 ?

你比e-mail小飛朱未可以睇哂全部囉~

佢話會燒隻碟比我地架~

大王出現個時我係度幫手拍底過程 所以無影到相

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 5-8-2010 19:49 發表 睇相 ~ ! 睇相 ~ ! 睇相 ~ !

引用:
原帖由 actionkamen 於 5-8-2010 19:55 發表 睇相 ~ ! 睇相 ~ ! 睇相 ~ !
我都希望快D有相睇...奈何接機我左顧右盼....未能分身影相...要其他餅友攪攪。

各位好high呀!淨係睇你地龠袕瓥ㄦP受到那興奮的情緒!

唔好講咁多,睇吓相先,拍得唔好,請諒.

老餅代表送上鮮花

好開心

老餅緊步追上

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 5-8-2010 21:20 發表 唔好講咁多,睇吓相先,拍得唔好,請諒.   老餅代表送上鮮花   好開心   老餅緊步追上    
睇番o的相我重回味緊好似5分鍾前發生o甘...!

好希望送機個日可以同到大王影相呀!!! 不過個日就要第二個人幫手拎著部機一陣囉

依家都好回味,雖然時間係短左D......

引用:
原帖由 louis 於 5-8-2010 22:21 發表 依家都好回味,雖然時間係短左D......
係咪好好味呢~!

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 5-8-2010 21:20 發表 唔好講咁多,睇麍菪,拍得唔好,請諒.   老餅代表送上鮮花   好開心   老餅緊步追上    

完全 Feel 倒大家有幾興奮  

準備星期六再 High 過罷

發新話題