55 123
發新話題

通天奇兵

通天奇兵

以前有套配音西片叫通天奇兵,大家有冇印象呀? 個時覺得好好睇.

有呀.... 我記得在晚上8:00播放的..... 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

講起來,我想起有一套叫G.I.JOE... 係咪同一套? [ 本帖最後由 大雄 於 5-9-2006 23:31 編輯 ]

唔同的....... 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

通天奇兵係A-team. 水牛, 喪榮, 盹眙, 霹靂仔. 係真人做. G.I. Joe 係美國動畫. 中文名唔記得. 義勇XX?

G.I. JOE 係後期d既另一套卡通片 通天奇兵係真人得 有四位主角 水牛, 霹靂仔, 喪榮, 鈍胎

引用:
原帖由 杜劍龍 於 5-9-2006 23:35 發表 通天奇兵係A-team. 水牛, 喪榮, 盹眙, 霹靂仔. 係真人做. G.I. Joe 係美國動畫. 中文名唔記得. 義勇XX?
G.I. Joe 係義勇群英

義勇群英 GI.JOE! Yeah! 龍四你係醒既!

我like鈍胎的頸飾.... 好多,好大 !!! 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

引用:
原帖由 龍四 於 5-9-2006 23:50 發表 G.I. Joe 係義勇群英
非常大美國一套卡通,對頭是毒蛇黨,像恐怖份子,宛如軍備競賽。 [ 本帖最後由 BBB360 於 6-9-2006 09:48 編輯 ]

引用:
原帖由 任因玖 於 6-9-2006 09:37 發表 我like鈍胎的頸飾.... 好多,好大 !!! 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.
佢地架van都好正!

嘩,youtube上有很多 通天奇兵(A-Team)的片呀~~~ 1.) http://www.youtube.com/watch?v=EMjmyv1rNJ8 2.) http://www.youtube.com/watch?v=fdvuQAMnQv8

講佢地係退伍越戰軍人, 個個都有絕招, 但係成日比軍方追~~~~

早幾年Mission impossible 拍電影大受歡迎, 片商話會唸唸通天奇兵! 喪榮 : Jim Carrey 霹靂仔 : Tom Cruise 吹到幾行, 點知.....吹水!

集集都有追ga..................................Mr. T 最怕搭飛機!

引用:
原帖由 杜劍龍 於 5/9/2006 23:35 發表 通天奇兵係A-team. 水牛, 喪榮, 盹眙, 霹靂仔. 係真人做. G.I. Joe 係美國動畫. 中文名唔記得. 義勇XX?
盹眙 係咪 T先生?? 我記得好似係, 有冇高人可以話我知 其實A-team 播左幾季之後加左人(即係水精骷髏頭果集之後) 開始唔好睇 lu 另外佢地每個人既特徵大家又記唔記得呢 水牛成日都食雪茄 喪榮揸直昇機 盹眙就成日改裝機器 霹靂仔.....唔記得

果時係friend叫阿榮的都會叫佢做喪榮

引用:
原帖由 carkei 於 27/10/2006 07:38 發表 果時係friend叫阿榮的都會叫佢做喪榮
我都一樣喎

Mr. T 幾型。 Rocky III 砌史泰龍,Stallione 簡直冇得揮!

55 123
發新話題