28 12
發新話題

曾仕賢 ~ 緣份的出口

唔知jason有無上過黎逛過呢? 唉~最近放假得閒可以找歌仔, 正既係蔡楓華&蔡濟文既舊歌都找到...就係沒有曾仕賢既緣份的出口 可惡
佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

引用:
原帖由 超人兄弟 於 16-10-2007 23:49 發表   感謝 inabottle 小姐告知!!咦.....不遇 web site 籪禤ぁh到2006年就冇再update....真可惜 唔知邊度可以知佢麊嬽G呢??!

已update至9/2008...

引用:
原帖由 inabottle 於 4-6-2009 18:58 發表   已update至9/2008...

thanks~小樽!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

上年吧?! send咗個email俾jason話佢知有個oldcake.net...唔知佢有無上黎睇過呢? 人性係好奇, 估佢有既... 但小樽專登新開咗既email就忘了密碼, 沒有入去check究竟jason有無覆email囉

happy birthday to jason  今天係活潑愛動雙子座既jason生日, ... 唔知佢生仔未? 佢曾經講過早d生仔, 可以同個仔一齊玩... http://www.youtube.com/watch?v=ahYbVxzMQXg 

我又祝~....

Happy Birthday to Jason Tsang~! Cool~!

希望你有新動向訊息帶給我們知!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-6-2009 17:38 發表 我又祝~....                             Happy Birthday to Jason Tsang ...

話咁快又一年 ....

引用:
原帖由 inabottle 於 14-6-2009 16:06 發表 上年吧?! send咗個email俾jason話佢知有個oldcake.net...唔知佢有無上黎睇過呢? 人性係好奇, 估佢有既... 但小樽專登新開咗既email就忘了密碼, 沒有入去check究竟jason有無覆email囉   happy bir ...

jason又大一歲, 唔知佢做咗老豆未呢? ... 呢句唔少得: Jason~生日快樂!

引用:
原帖由 inabottle 於 14-6-2010 01:21 發表   jason又大一歲, 唔知佢做咗老豆未呢? ... 呢句唔少得: Jason~生日快樂!

我do又祝~....

Happy Birthday 2010 to Jason Tsang~! is Cool~!

28 12
發新話題