發新話題

價值 $999 美元的 Sailor moon 卡.

價值 $999 美元的 Sailor moon 卡.

見係親眼見到真係唔信. ....我在 ebay 中找到.

老餅有無人有, 有好放, 用d錢買d正野..

http://cgi.ebay.com/sailor-moon-sailormoon-card-pp-13_W0QQitemZ200257400070QQihZ010QQcategoryZ39563QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 celia 於 3-10-2008 14:07 發表     貴到咁??真金架!999?

又 999 咁 arm.....它們係金色...可能真係999金.. 打999 問吓..

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 5-10-2008 11:02 發表 咁就要打999一鑊金喇...

唔好意思....按錯唔小心改 0左 你個帖.........對唔住. 原諒小弟.

唔好打打打打打打~~999呀呀呀呀呀呀呀~~~~佢已經好喇喇喇喇喇喇喇喇!

再打唔只係999......會變成999.999999999999金.

引用:
原帖由 East 於 7-10-2008 23:10 發表     人有錯手 !!

老眼分花 + 手不對心 + 身不由己  真是...梳利佢.

個編輯在引用旁....對我d老人家真是大考驗

引用:
原帖由 East 於 7-10-2008 23:16 發表   我也試過按錯"編輯"意為係"引用".........

難道東兄也老眼分花 + 手不對心 + 身不由己

引用:
原帖由 adamying 於 8-10-2008 03:12 發表 我估可能係買Trading Card後中抽獎, 換的Special Card, 呢d Card絶不平宜.

我想都是這樣仲是限量版. 當年我都試過玩hockey 同 basket ball Trading Card. 都有過抽獎card.

不過十幾年後今日只是值幾十美元 我都洗了唔小錢. 見到咁e+ 都唔感玩.

引用:
原帖由 adamying 於 8-10-2008 06:01 發表 我覺得trading card呢樣野小玩怡情就可以, 有多餘錢玩玩無傷大雅, 但想炒買或保值就唔好啦.

我曾經是小型 trading card dealer...做過一年到. 最後自己玩d錢多過 profit.... E+ 仲有成幾千張廢卡. 錢呀... 不過當時都幾好搵成本小利潤大. 不過時光不在. 90年代北美trading card 市場熱, 亞洲d人又有錢. 我都有賣去HK.

引用:
原帖由 adamying 於 8-10-2008 06:03 發表 係喎foureyesfatoby兄, 講開又講, 你個頭像好似失蹤左好多日喎.

係呀...我個頭 STILL COOKING. 煮熟便出爐面世.

引用:
原帖由 East 於 8-10-2008 09:11 發表   終於煮熟了?!

熟了所以成個面紅矖.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 8-10-2008 19:22 發表 o華~...幾得得意意o甘o咼個頭像..四兄! 是否真人加工?!!

是呀, 自己用 Adobe Photoshop 把自己個樣加工. 我用過每一個都經自我加工.

引用:
原帖由 celia 於 9-10-2008 00:47 發表   o夷??真係唔知道原來四哥係有二撇......呀唔係喎......係三撇鬚呀

唔只三撇鬚...仲好減濕 tim....

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-10-2008 11:56 發表 o牙四兄話 : 乜Mo的o甘洈得牙

睇吓咸邊到....有d地方可能咸 0左 都唔知係人妖.....  不過都係唔好試.

引用:
原帖由 East 於 13-10-2008 23:40 發表   所以, 不要意為人妖一定靚!! 可以好得人驚

東兄如花唔係人妖... 係妖不過是怪...妖怪 只是拍戲.......他只是一個演員.

多年前我曾經收過兩個 job為兩個唔同 shemale (男改女) 做廣告, 當見到他/她們的相片時.....嘩

有一個成6'高成個佬, 睇落有五十出頭...後來他/她出現我公司個接待處....仲比我見到...比如花恐怖100倍.

令一個只是相片...真是無人相信, 我把相片比全部門d人睇只是一句"she is beautiful..." 無人信他是男人.

身材正金髮....

引用:
原帖由 East 於 17-10-2008 00:01 發表   算OK la......叫做搵倒老婆 law  ......距離"好掂"差好遠 !?  

東兄乜咁謙...

引用:
原帖由 East 於 17-10-2008 11:56 發表   我是已婚人任了, 要咁掂來做什麼..... 若是四處亂發功, 只會煩到自己, 也會害了別人和更會影嚮家庭   所以,  早就修心養性了. 都係老婆最可愛 !!  

東兄....啞嫂係唔係老餅會員呀?...

引用:
原帖由 celia 於 18-10-2008 10:59 發表   所以咩...."要咁掂來做什麼....."   其實您好掂就真啦

東兄好掂... 係唔係男生女相, 油頭粉面....仲有d娘娘腔 tim...

引用:
原帖由 East 於 18-10-2008 12:37 發表 係唔係好掂?! 這很難說, 沒機會用的武功到底是否真的還洗得. 真係唔敢講. 但這樣危險的實驗, 一次也不能試!!

對! 唔好把自己放入試探的邊緣...這遊戲唔玩唔過.

發新話題