46 123
發新話題

[電影] TRON Legacy 創戰紀 (2010)

[電影] TRON Legacy 創戰紀 (2010)

TRON 在 2010 上映...等了這麼多年. 好期望

TRON 中的光電光電單車

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 虎榮 於 28-7-2009 01:00 發表 我鐘意部舊電單車多d!  希望唔好又系荷里活定律, 新不如舊! 當年兩大主角依家只見謝夫佈烈治一個, 唔知會唔會有埋Bruce Boxleitner呢?

我個人都喜歡部舊. 因為部部新太新....了.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 28-7-2009 08:48 發表 其實舊o尼部同樣型仔~!

如果你騎住佢地...重型仔

引用:
原帖由 ray375 於 29-7-2009 06:11 發表 有 Imax 啊!

IMAX...會唔會 3D?

引用:
原帖由 超人兄弟 於 29-7-2009 10:27 發表 我o地一人一o架鮕!你畫出o黎....!

畫更係搵東爺..我d小兒科.

引用:
原帖由 East 於 29-7-2009 14:53 發表   TRON +  3 D ......正正正!!

依加d 3D 好正比以前 d自然好多.... 同以前d " 立體 x 娃" 原全不同.

我有個 friend 對眼近視左右不同相差好多..佢同我講好難睇到立體電影, 唔知新科技對佢有無幫助呢. 

引用:
原帖由 超人兄弟 於 30-7-2009 09:40 發表 你 D ' 謙病 ' 又發作啦! 你二個 D 畫都 ' 堅 '~!

' 謙病 ' - 人生處世居於卑位是福不是病 何況小弟同東兄所向不同.

如此風格非東兄莫屬.  小弟何來謙也, 何來堅乎. 超兄言重.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 30-7-2009 21:27 發表 但過於卑位也是病態吧~! 甚麼向~?...兒童向?....少女向? 我的言說重量剛好...不多也不小,不輕也不重!  

超兄言之有理, 凡事過於一方是病也. 但居於卑位可命久, 自古鋒芒畢露者為監, 是病否君如何處之其中.

兒童向, 少女向也不是, 動漫向是也. 輕重在我在不在你  我想天氣太熱...我真係有d 熱壞腦了.....

引用:
原帖由 虎榮 於 31-7-2009 03:13 發表   me too!

...me too....係有個 friend 定你都係有咁問題?

Tron Legacy 海報終於出現了. 在 Yahoo USA 見到.

不過..... 唔多有好感....好似d乜乜飛車片咁.

引用:
原帖由 CKCK 於 28-4-2010 21:34 發表 Tron 續集竟然冇左Tron這角色!

....

引用:
原帖由 East 於 29-4-2010 00:02 發表   我沒有仔細研究續集有冇Tron這角色, 但今次主要是講上隻主角個仔去電子世界搵老豆 !

電子老豆 同 Tamagotchi 係唔係同一產品.

引用:
原帖由 East 於 27-7-2010 00:18 發表   好似無乜新意~~~ !!

中文譯名好.....  創戰紀 (Tron: Legacy) 唔鍾意

http://hk.movies.yahoo.com/movie.html?id=mcl_tronlegacy

兩代 TRON poster...你 like 邊張?

我 like 1982 無咁扮性感

Olivia Wilde 成個 Charlize Theron 在 Aeon Flux 中的做型.

我是 tron fans......

引用:
原帖由 虎榮 於 23-10-2010 00:27 發表   1982果張睇得出系以戲為中心, 依家果張系以兩個主角為中心, 其實唔系太差, 弊在女主角似邪花多少少! poster入面佢d眼神好飄忽同好唔集中咁, 有focus錯晒o既感覺! 無左1982果張人神合一o既feel!

女主角似邪花多少少! poster入面佢d眼神好飄忽同好唔集中咁......

更係啦...佢眼神睇住名與利. ....唔通你要人地睇住男主角個心口扮純情咩...

引用:
原帖由 虎榮 於 23-10-2010 02:12 發表   男主角咁矮, 望唔到心口架啦! 頂多望下兩個鼻哥窿就得!

...咁你要人望鼻毛 咩. 佢無錯...望又嘔唔望又唔知點...更係好飄忽同好唔集中...情有可原

引用:
原帖由 虎榮 於 24-10-2010 02:13 發表   咁多幅, 畫最好都系美國隊長! 蜘蛛女好似裝左鐵甲2愛神維納斯導彈咁, 相當唔自然?!

你話唔自然....d種叫大美國主義. 佢地d 導彈睇多過射唔通你想佢地射幾個比你...

引用:
原帖由 East 於 24-10-2010 16:45 發表   但個樣好喪屍 Feel 喎 !!    

唔係WOR...似電親多D wor.....

應該無睇錯...QuickSilver 型D

引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-10-2010 08:58 發表 o畏~...人o地吸緊雷電呀~...個樣好喪屍 Feel 反白眼均屬正常...眼坦坦夠勁呀! 你o個個咪又係反白眼坦坦行屍o甘走o黎走去... 氣勢點夠雷神型。
你自己話反白眼均屬正常 WOR。 "走o黎走去”﹣﹣﹣俗語有話走得快好世界.

引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-10-2010 22:40 發表 係~...之但係佢反白眼走黎走去會撞親 gama...為乜呢`??

反眼 jac...都未嘔白泡  又反眼又嘔白泡要叫白車

引用:
原帖由 虎榮 於 21-11-2010 04:16 發表   唔系嘩, 我地心境重好年青! 重保養得好好吖! 起碼我重記得有人讚我d皮膚白裡透紅架禾!  

有人讚....讚你係男定女先 

引用:
原帖由 超人兄弟 於 26-11-2010 00:43 發表 you play me i pay?? 老闆丁...我點買得起呀~?!你就唔同呢...話哂高層又做過老闆...身家無庸置疑...
引用:
原帖由 East 於 26-11-2010 10:28 發表   點夠你超人高呀!? 你閒閒幾十層樓高?

加上光之國對大日本貢咁大又保護佢地一出聲幾億幾億比你洗 la. 只要光之國之民唔happy向個地打個轉佢地都唔見幾億億億+10....唔買你怕有鬼

46 123
發新話題