發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 1-12-2009 21:08 發表 放心放心... 我不嬲都認為...celia = 正... 成日見到celia都..."正呀"咁繙譯囉...

我就有唔同既意見啦

我一向都覺得用 "正" 來形容, 其實會唔會貶低o左 Celia 姐姐呢

係我心目Celia 姐姐何止 "正", 實情係 超.......................................................................................................

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................."正" 啦

引用:
原帖由 celia 於 2-12-2009 12:10 發表   點解唔明呀..... 不如您講個答案出黎睇下我估錯左D咩

唔明就唔明架啦, 無得解個喎

講個答案出黎 , o耶............................唔濟, 估下先啦

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 2-12-2009 18:10 發表 唏... 你係妒忌我話celia = 正...... anison = 好 ...得唔得???

Pizza 兄, 你千奇唔好誤會,

我好唔好呢個都係其次,

最主要係覺得單一個 "正" 字係形容唔到 Celia 姐姐

真係有幾"正" , 所以先加多幾個 "正" 字, 希望盡量提升到那個意景    

引用:
原帖由 celia 於 2-12-2009 18:33 發表   anison = 好.......好正斗 

點止啊, 簡值正到無朋友

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 3-12-2009 00:13 發表 唏...(幻想下呢個字既語氣... ) 咁一個正字既意景可以好遠大架嘛... 太多正字就會變得俗架喇嘛...

咦....., Pizza 兄果然有道理, 有深度

引用:
原帖由 超人兄弟 於 3-12-2009 09:21 發表 o華~.... !Anison兄你...你....你無得頂o牙...!

咦.................超人兄, 你都無解o既, 係咁讚人, 人地會驕傲架嘛

頂得住無

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 4-12-2009 14:06 發表 有時...盡在不言中... 有心就得喇... (celia = 正...呢個秘密...心照就得喇... )

好, 咁我就將呢個秘密永遠收係心裡面

引用:
原帖由 celia 於 4-12-2009 13:54 發表       咁您要就住先好呀................我驚 Billy siu C jar

其實想問好耐, 做乜 Billy 成日 "燒屍" ,

今次仲要 "燒屍渣"

引用:
原帖由 celia 於 4-12-2009 17:00 發表   唔知Anison收埋左幾多秘密o係心裡面呢

呢個都係秘密

引用:
原帖由 Shiawase 於 13-12-2009 18:21 發表 20 more to go! 鹿死誰手!?

真係 "淥死誰手" !?  

嘩!!   隔o左咁耐 , 仲未到 3000 架 

引用:
原帖由 kkeeleung 於 18-12-2009 23:54 發表 只要加把勁 1000x10 難不到 oldcake. 首先挑戰 3333, 3388, 4670 --- 9394...

好, 等我首先挑戰 3052

引用:
原帖由 Anison 於 19-12-2009 01:23 發表   好, 等我首先挑戰 3052

好o野成功 , 等我再次挑戰 3053

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 19-12-2009 11:43 發表 真係比你地激鬼死... 暈左...

聰兄, 恭喜你 , 你已經成功挑戰 3055 啦

引用:
原帖由 超人兄弟 於 21-12-2009 23:57 發表 我都好想 CC 快o的番來 ! ' 聖誕老太 ' o吾易做!   CC...各餅掛念得很,見字速回~!

Celai 你這剎那在何方, 我有說話未曾講, 如何能連繫上........................

今日仲未有人留言, 好吧,

我就做今日第一個

引用:
原帖由 actionkamen 於 31-12-2009 01:28 發表 維護世界和平保家邦咁啦

我就無 actionkamen 咁偉大喇, 最好就係財色兼收, 不勞而獲咁啦

引用:
原帖由 inabottle 於 31-12-2009 01:23 發表   第二個 ......拖長排...排到踏入2010

可以玩下競猜邊個會係今年最後一個留言 ,

又或者邊個會係出年最先留言

引用:
原帖由 actionkamen 於 31-12-2009 01:36 發表 其實呢個先至係我宏願

唔好意思, 唔覺意間接 "公開" o左你個宏願添

引用:
原帖由 inabottle 於 31-12-2009 01:38 發表   明晚將會發生搶NUMBER事件 ...... 唔知CC到時返來未...?! 大家一齊倒數

引用:
原帖由 actionkamen 於 26-12-2009 17:12 發表 沒有CC的第十六日,CC快曭藂荌

其實想問下今日係沒有CC的第幾日? 因為自己無 count 住

發新話題