發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 celia 於 22-10-2009 00:22 發表   Wacaca~~~~無記妳嘔喎夫人 & 六縮 係乜水??????Wacaca~~~

o下~...妳細睇到大 do o吾地除???

年年無記台慶到尾都係佢地派忌廉!

妳嘔喎夫人派香檳比人時....o的人都會嘔....佢就會問o尼句..' 你/妳嘔喎 ' ??可能 d 人見到勾烏婆o卦~!

至於六縮一派完酒隻手即縮.....因為老到手震o丫o麻....所以個名....!

以上事件... 如有類同....實屬作o野~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

Ayiya...今日蕉梯 ar~...早斗幾位!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-10-2009 01:07 發表 超兄話高心哲學...pizza 叫出書...咁有成意...將來出得成每人送一本 書名一於叫 "無聊哲學看人生" 不如你地幫我寫序...       打 "間" 四....小心火燭.....你地夜晚. 我日頭.... &nbs ...

多謝四兄o甘睇得起小弟M我寫序~!不過我o的序好長o架o番.......驚你本書得幾頁紙係你寫咋!  

2000帖....真係o吾知去o吾去得到...??

睇怕四兄要提高 ' 無聊哲學神功 ' 到頂峰先得 lor~....

引用:
原帖由 inabottle 於 24-10-2009 00:07 發表 louis兄即係louislee係嘛? 佢有上oldcake架...洋蔥頭快d修改帖名  (同你fnd先唔駛客氣 )

o華~....好大聲o牙小樽...我聾o拉~!Pizza dee dee 快 d 改o拉~!

引用:
原帖由 actionkamen 於 24-10-2009 14:22 發表 吳克仔,令我想起以前見過個叫「李好彩」

o尼個名幾好,成日比人讚,但都要睇o下咩o野語氣!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 25-10-2009 12:19 發表 係囉...所以成日都話超人大哥... 你好彩...

o吾...聽o吾到你咩語氣係褒定貶 tim~!

不如比兩個答案你話比我知~

一) 字用紅色,紅色帶警告性,而字體稍大...感覺語氣質感重,最後無句號和感嘆號而用蝮`號,即語意末完有後話!(可能係壞話)帶貶意! 

二) 字用紅色,紅色帶喜慶性,而字體稍大...感覺語氣帶開心,最後無句號和感嘆號而用蝮`號,即語意末完有後話!(後帶稱讚話)帶褒意!

你選一定選二??(...小心選呀!)

以上全部講笑!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 26-10-2009 10:26 發表  好明顯... 超人大哥成日都有貴人射住架啦...

更o吾少得你o尼個貴Pizza la~!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 26-10-2009 10:26 發表 唔知我地呢個"趴地"幾時會完呢??? 仲有邊幾個未入黎簽名呀???

o吾......Party個個好似食到滯滯地o甘!

引用:
原帖由 kitsir935 於 27-10-2009 00:20 發表 kitsir報到!

Kitsir兄終於o黎到o尼個 Party.....歡迎~!

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 28-10-2009 08:07 發表 男人大丈天,千其唔好縮呀 ! !

還要做 ' 硬 ' 漢子是吧~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 28-10-2009 08:47 發表 ...咁上唔上到二千層

我一個話得無用~...大家一齊咬牙上吧!~~~

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 28-10-2009 09:04 發表 咁就... 時時望前莫後退 人人莫愁無伴侶迢迢路長萬里也未覺疲累遙遙遠路莫怕它 重重障礙莫怕它人人勵行勵志不掉眼淚鵬翼高張 我地乘風去無限旅程 聯群和結隊帆盡高張 破浪乘風去無盡困難 終須消失去.....一 ...

我o地o尼 d 超人親戚係要o甘硬勁...如果o吾係就比人 '超'  gala~!

引用:
原帖由 celia 於 28-10-2009 16:02 發表   仲有.....所以成日都話超人大哥... 你好o野...

Celia 大姐... 你 do 好o野... !

做乜您又失蹤幾日o牙~?? 貼題o牙?!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 29-10-2009 04:56 發表  

你到兩個都唔好野..野唔過...... 得味呀.. 

你一野佢一野...攪到老餅網大把野.....

咁多野...最慘野d 乜野返來...例如: ABC, H, EYT, WXY.....咁大家都唔係咁好 la.

超兄.....人地大姐仔...一個月有幾日失蹤..更係有d野..la 唔好問...唔方便答 去黈遊...去奰膆...由去麍容...由去儱|人....咁又唔見幾日. ..law. 你話 DD 野 唔方便比人知...MA.. . 費事人地話佢係富"婆"<--[此 "婆" 同年齡無關.]

其實我都好掛住佢....你睇. <--同自己個帖買廣告...

http://oldcake.net/redirect.php?tid=14043&goto=lastpost#lastpost

o華~你重多野過我o地....莫非你係江湖傳說中人稱...單棍走天涯o既 ' 棍棍應野 '~??

o甘又係...Celia富婆仔o尼半年都係o甘,突然失蹤幾日去做 d 我o地o吾方便做o既野,發o左達o麻...費事比我o地話佢大 fing...

fing乜?fing靚頭髮(睇頭像就知)、 fing閃鑽幾斤重耳環、fing手fing腳熱身去名貴mall掃街、fing甩我o地 d 老餅o甘 law~.... (趕笑炸吳巧褸)

四兄...你秋意中等妳個帖好 ' 秋 ' o下...d 相又好有 mean,好正~!

引用:
原帖由 celia 於 30-10-2009 00:13 發表         do....唔算失蹤既.....潛水姐... 上唔到黎呀   啊~~~~~~~  無野前幾日有d 心情不好. 所以想起以前有個朋友一個男加一個女 jac.....找個地方出一出氣. 遲d會 ...

一男一女~同妳??百慕達三角關係??麥田圈之謎??(關乜事 )haa...haa..過o左去o拉~...諗o黎重乜!

o吾開心更加要o黎老餅網同我o地傾o下計o麻.....鬱埋鬱埋好容易好似四仔哥o甘成日 ' 有殺無賠 ' ! 記住....我o地 d 老餅係您o既 '良伴 ' o黎!(涼伴? )

妳去邊樹出氣~??廁...

引用:
原帖由 celia 於 30-10-2009 11:11 發表   冇.......只係借用四哥既說話加以改良     多謝... 唔好意思....離開一陣

引用:
原帖由 Anison 於 30-10-2009 12:12 發表   乖, 乖, 唔好喊, 好啦, 快o的收拾心情, 準備............................................................................................................................................... ...

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 30-10-2009 12:37 發表 做乜喊呀... 唔好喊啦... 超人大哥都話有我地一班涼伴(粉皮)...陪住你丫嘛...   每個人都會總有一d時候唔開心...

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 30-10-2009 14:59 發表  

上唔到黎呀..... 你依加....係乜. 有時做人唔好潛得太深. 真係好易上唔到黎呀成日在黑暗同壓力中.

下次學鴽琱W老餅出一出氣 交托放手幾好.大佬教幾好....一男加一個女....令你去潛水....佢地教潛水  唔想學咪鬼去潛啦.

o吾....,妳離開一陣好囉o番~!

您如果因為o吾開心而離開得耐,我同o的老餅個心都好o吾舒服o架!

引用:
原帖由 celia 於 31-10-2009 00:18 發表   唔......知道la..... ...試問....又點捨得離開....得咁耐

您o甘講我就放心o拉~!Celia加油...喝~~~!

引用:
原帖由 celia 於 2-11-2009 01:47 發表   Thank you~ 清保涼係咪即係涼茶?

o下~妳未飲過清補涼湯o羊??未飲過??

係清清地補身體o既湯o黎...我老媽間o吾中都煲o下!

引用:

引用:
原帖由 Shiawase 於 3-11-2009 01:05 發表   My 憂慮 is to think about my 憂慮

Good.  好有哲學味的一句話. 你話有童真的心才有真心的想法. 好....

好~好!o尼句好正亦好同意!

引用:
原帖由 celia 於 3-11-2009 01:09 發表   係.....有時諗起好笑......如果錢同玩具比小朋友揀,佢地唔洗諗會揀玩具先但係如果大個就會諗要錢可以買乜都得    所以小朋友就係有佢地天真之處   

比我就....揀錢...跟住去買o西玩具 lor~!Kagagaga.....

發新話題