發新話題

綾波麗'景品'

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 2-12-2009 17:49 發表   咁多老餅中仲有乜野係可以稱得上"必"架呢???

Celia 必 '' 正 '' lor~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 celia 於 4-12-2009 14:31 發表   係您先話"正"架咋.....

o羊o牙~~好多餅餅話您 ' 正 ' o架 !我 do 係跟人尾講架咋!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 4-12-2009 23:09 發表 係四哥成日想食我架... 佢成日都提住...pizza好食... pizza必被食咁... 真係咁為食...我有d驚...
o吾使驚~~四兄通常都係試食...咬兩啖o架o者!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 5-12-2009 02:33 發表 根據不是正典超人歷史記中每一位超人童年時都參軍.....叫超人童子軍...佢地要日行一...  超人兄弟都不例外...

o吾係o牙~...我細路仔o吾講大話咋...!

雖然我善事都會做... 但 Celia ' 正 ' 係無容置疑!

引用:
原帖由 ray375 於 5-12-2009 08:13 發表 老老實實. 傳奇性 Celia 究竟正唔正架?

ray兄敢問我敢答... ' 正 ' ~!正所謂...行得正,企得正,樣子重正...人o地而家興三好oldcake有三正! (o甘佢 oldcake頭像正o吾正o丫?)

當然四兄講傳說o既o野信九成好o拉~~~

(CC o吾好氣憤...我o地講笑咋...講到o甘...我驚第時妳怕羞o吾出o黎見我o地 D 餅's)

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 5-12-2009 09:44 發表 原來你係咁睇我...信我九成. 住我對你真心....

' 信任九成   一顆真心 ' o牙o麻~!

引用:
原帖由 ray375 於 5-12-2009 10:45 發表 依照各位大大暗示. 個頭像只及真人九成. 真身重'正'過m川圓. 唔知係咪咁解?

可以o甘講~!(其實 d + o吾算暗示...係明示gala! )

總之五官端 ' 正 ' 精緻,樣子白淨&幽幽長髮!

引用:
原帖由 celia 於 6-12-2009 14:22 發表   超人您真係超好人......多謝您先....   不過我都想講........信一成都會死...     不過而家興三好....係呀....宣揚下都好..... 之前錄低既宮心計結局早兩日先有機會去睇返 ...

Ayiya~~~妳做乜o甘 ' Him ' o者~!人少少認o左佢o拉! 您係 Oldcake ' 三正 ' o牙!

講起 ' 宮心計 ' ...有乜理由楊怡竟然殺o左太后同其他人重可以週宮走~??就算o吾使死都要終生o向天牢過o拉...有無攪錯!

引用:
原帖由 celia 於 7-12-2009 18:18 發表   係呀我都係咁諗,諗住最後佢一定死得啦,點知皇上佢地都係好人好到底唔洗佢死,佢仲要鬼咁開心話自己唔洗死真係痴得好緊要 好攪野

佢痴到正常番~!

引用:
原帖由 ray375 於 8-12-2009 09:13 發表 如果綾波麗要同 Celia 比的話. 唔知又可以比得上幾成呢?

Celia o的眼神又無綾波麗o甘幽怨o番...佢最多係眼仔定定o者~!

比來比去都幾難比~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 9-12-2009 03:59 發表   嘩超兄....你你~~~~~ 你諗鴽皕Q講乜. ~~~我明我明 眼仔定定..... 目光無神, 心神恍惚, 血氣不足....女界甫補身施霧露酒. 其實在我心目中綾波麗同 celia 都係一樣...可知已不真實的存在的存在物 ...

你明乜?? o甘佢(Celia)使o吾使用 ' 荷維艷顏霜 ' tim ar ?!(高貴女士要用o架 )

我 do 已經o吾記得 Celia 係o羊樣o拉~...有 D 虛幻女郎o既感覺!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 9-12-2009 09:13 發表   

真係好高貴...靚靚靚...荷維艷顏霜...最記得個鏡頭由高拍下...

你唔記得 celia 個樣即係你曾經見個佢所以 celia 在你記憶中已經不是虛幻女郎.....她曾經在你記憶留下過一段痕跡. 你試鵀X上雙眼回憶當天的她, 她一步一步出現你眼前, 睇真d...再一句一句表達出你對佢有乜感覺. 再把感覺轉化成文字向 ray哥表達 law....

係o牙~係o牙...個攝影師好專業!角度無得頂!

o吾....當其時我好似o個套 ' 青年幹探 ' o甘...係o甘走~係o甘走...衝o左上去 Karaoke,一開房門...o牙媽...我得o左o拉!

跟住見到二個 ' 正 ' 女仔...一個坐得好 ' 正 ' o甘...不過對眼好似 out focus...而另一個企得好 ' 正 'o甘o昌歌!

千言萬語難說盡o牙~~~o牙四兄 !好奇妙o既感覺...只可以講...我終於見到您o拉!

引用:
原帖由 celia 於 9-12-2009 14:02 發表    ' 荷維艷顏霜 '係點樣架?? 真係未聽過... 好虛幻呀   施霧露酒就聽過...  唔知好唔好飲既呢

妳重細個...未睇個廣告 gala~...我 do 好細個...不過我叻o的...因為我係超 B ,所以識睇! 而四仔肥哥就大我o地十年八年o甘上下...

施霧露酒好似係 for 女性 gama!妳 d + 買支養命酒試o下...我諗差o吾多!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 10-12-2009 02:33 發表  

我知年幾大過你地好多...所以見識比你地多更加近人生的終點比你地快....  在離開你地之前都有個心願....老餅個個成家立室開枝散業....

你...人生的終點未必比我地快...或者我比你激 C 先o尼!

開枝散業....?係咪包括埋你?!o甘你好快o的生多幾個o拉!

發新話題