40 12
發新話題

香港本土風情微型藝術展覽

嘩!!!好勁勁勁呀!!!好精采既微型展呀~~細緻到丫!!!

真係做到好似真既一樣~~每樣細微既野都做到咁精緻好唔簡單呀~~

成個小型香港咁,乜都有,真係 到極!!

完全搵唔到邊一度可以彈,加上超人兄弟影D相咁清楚,睇落真係好迫真呀~~!!

每睇一幅圖都會令人諗起真實既情景,似到有D離晒普 又真又靚,分分鐘靚過實景添喎~~

真係好多謝超超超超超人~~~平時要對付怪獸都好忙啦 仲咁有心特登抽時間去影D靚相同我地分享~

真係多謝晒~

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 00:54 發表 多謝晒咁正的現場直擊! 辛苦晒! 我估celia 聽朝会睇得好开心好 超人兄!

ar_woo您已經錫左超人兄la

引用:
原帖由 矢作省吾 於 23-11-2007 09:36 發表 淨係當去睇模型都「正」! 我都想嘴「超人兄弟」一嘢!!

係呀~當睇模型咁真係好「 都係藝術,值得欣賞 

哈哈.....連矢作省吾都錫錫~超人兄弟真係Shiawase呀

引用:
原帖由 矢作省吾 於 23-11-2007 09:59 發表 You are next!

Wow~haha......surprise~  

I'm shiawase too~~

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 10:38 發表     超人唔只係打怪獸....重會帶o的小朋友飛來飛去( 有童心的人 )去追求夢想...去睇到夢想

嘩......好純真美麗呀~

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 12:19 發表   咦, celia 返來, 超人兄碗麵得未呀?

咦,麵?乜唔係尋日比您偷食左咩?

引用:
原帖由 Shiawase 於 23-11-2007 11:33 發表   好可惜個Fashion Shop 微型有小小出錯 ~ '吋'錯左個 "COLLECTION"個字on the Fashion Shop's display window, 唔知個作者Emily會唔會好容易可以改翻呢? http://i132.photobucket.com/albums/q2 ...

(學超人口音)

Wah....' 緊 ' 你都睇到....Kawaii Pretty Beautiful Shiawase 您好 '近'呀~

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 12:24 發表   偷食? 你即係比貓麵我食啫都冇解嘅 超人兄叫我煎蛋同午餐肉比你咋!

貓麵?其實貓麵即係咩?? 

我諗我唔識整貓麵,您都冇解既~

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 12:33 發表   貓麵之由來:   http://club.cn.yahoo.com/bbs/threadview/1200090802_235__pn.html

哦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

但係我冇對住您''生气翻,板起面孔,给对堪''呀

咁比呢個貓面您睇您一定鐘意la掛

cat001-.jpg picture by celiacssf 

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 12:19 發表   咦, celia 返來, 超人兄碗麵得未呀?

ar_woo brother 真冇你修

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 12:36 發表   唔識整貓麵的應該係個好女仔

唔知呢

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 12:38 發表     係o也...係o也 ( 都又係o尼句 )

哈哈~您既超人口音好攪笑

''典''解會有咁既口音既??  

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 12:53 發表   cute ar..... 此"貓面"似曾相識? 好似在discuss.com 見過此貓

當真??

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 12:55 發表     冇乜得 ' 典 ' 解o既...' ' 起o米 ' 趕 ' law...!!

哈哈哈哈哈~~~~~~

''lee''覽''得好快呀

我有時都會練習''趕''下D鄉音

''lee''錫''左飯''me''呀????

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 13:00 發表   可能記錯, 揾唔番出來...   隻猫係你的? 真係識咁笑嘅?

唔係我架,貓應該唔識咁笑

應該係人地整出黎掛...我都係網上搵到的

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 13:06 發表   我 yor 走拉! 啫會! 

咁''cry''走~''lee''do''me''錫完''命''就咁''cry''走??????

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 13:14 發表     吳何shall 鵝 la, tool 餓可耐la,  夠中區錫糞   巴巴!

哇~~~~~~~~好''近''呀!!實請''lee''冰''度鄉下架?????????

''典''解''喎''完全都don't understand既???????

''lee''鞋''唔''鞋''有''爹''二碗貓麵等''lee''去''錫''??

''緊''巴巴拉!

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 13:14 發表     吳何shall 鵝 la, tool 餓可耐la,  夠中區錫糞   巴巴!

夠中區錫糞??????Kakakakaka~~~~~~~~~~

笑到眼淚水都..........

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 13:25 發表   o愛yet佳o虛o也....net late??!( 中文音字但唔識寫 )   ( o艾o也...攪到亂o西籠tim )  see u!!

o艾o也喎do亂舍爹隆拉

債箭呀抄人~~~  

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 14:54 發表   Hea 也, 咩天多要錫糞架, 吳錫糞wea 妥餓架嘛, 吳通lee吳些錫糞架嗎? 糞吳錫吳得架 le le le, 大家錫糞錫糞

A~呀屈~lee珍鞋嚇he既,le le le大家錯錯錯~

彈鞋些唔些要錫糞近可送呀~大家錯底young下young尿me得囉~lee話鞋唔鞋拉?

嘩~呀屈~典解lee隔lee果靚隻貓近暴烈架~~巧恐boo呀~   

40 12
發新話題