發新話題

911巧合?美元暗藏玄機~!!

真係犀利....諗果個人...

911竟然會同美元扯上關係

咪係....一元硬幣.....

如果摺到....佢又唔摺出黎睇下....

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-10-2007 08:05 發表   911同美元有好大關係!. TWIN TOWER  是財經中心... 點解你個頭改了個"?"...做0左問題頭?

做0左問題頭,係呀,因為我無知嘛,好多野都唔識,所以成日都會有好多問號係個頭度 

您個頭像都幾有趣喎~~我懷疑緊喱埋係骷髏頭後面眼望望果個係您黎,係咪呀?(我又有問題la)

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 14-10-2007 08:05 發表    不如摺一摺港元睇吓有乜野將會發生.....

如果摺一摺港元會變成咁..... 恐唔恐怖?

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-10-2007 09:09 發表   你無知?.....講野呀! 唔多信, 識用網無知極有限la! 你個問題頭都幾恐怖.....以前個好d比人多d好感 講環講係你個新頭後面d霧好似有個則面人頭..... 恐怖   唔洗懷疑! 是我本人...不過是一年 ...

識用網姐(用魚網網魚?).....基本野咪知囉......再多D就唔知la....

以前果個係靚女梗係比您有好感haha....乜我呢個新頭像感覺好差嗎?

仲睇到有個則面人頭??咁奇??我睇唔到呀....係邊度呢?

原來骷髏頭果個真係您,咁樣睇您好靚仔呀Kakaka.....

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-10-2007 09:31 發表   摺0左之後睇吓比邊個先...如果比我我會驚... 心藏病特發....... 末摺比我我會多謝...

摺比您點解會驚呀??仲要心藏病咁嚴重??點解呀??

haha.....果然用左問題頭真係多左問題

但係今日部電腦好慢呀

引用:
原帖由 矢作省吾 於 15-10-2007 09:41 發表 「魚網」? 係唔係「絲襪」?

「魚網」?「絲襪」?吊帶魚網絲襪? 嘩........Fantasy

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-10-2007 09:43 發表     識用網姐(用魚網網魚?).....基本野咪知囉......再多D就唔知la.... 你細個住鴨利洲....魚民   以前果個係靚女梗係比您有好感haha....乜我呢個新頭像感覺好差嗎? ...唔差 ..... 唔怕 ...

你細個住鴨利洲....魚民

no no no未住過鴨利洲,魚民?唔得架我會暈船浪,做車民好D

...唔差 ..... 唔怕你打999叫人打我...

唔差都 咁既樣咩意思呀?即係好差啦

咩叫唔怕你打999叫人打我呀? 999都唔肯比我打您可以放心啦

唔好怪我..有時我有d精神分烈....不過唔會殺人....死la今日唔記得食藥....有~~~殺~~~~無~~~賠

您唔係想做'癲佬正傳'馬??通知聲等我地散左先好喎~好驚架

其實您話見到則面人頭我信您架,因為您四眼丫嘛,睇野可能比我地多

不過講真我有時望住D不規則既紋理,有時都會睇成係D人樣架,點解會咁??

靚仔....唔好咁..我會好過份自豪...個面同身型 是有好大分別.... 唔好比佢呃 0左!

面同身型有好大分別?唔通您面瘦身肥?定倒返轉?

引用:
原帖由 adamying 於 15-10-2007 10:14 發表 張一百港元摺紙摺到咁正, 手工都好好, celia姊妳摺.

唔係呀,但有網址大家都可以跟住摺,摺左送比情人

http://www.geocities.com/PicketFence/Street/3856/myheart.htm

引用:
原帖由 mythz 於 15-10-2007 10:15 發表   起初我都覺得這句說話有問題 (以為翻譯錯誤),所以便去追查來源網址,可是來源的評論一樣另我不解,之後我去問所有看過這篇文章的朋友,每個人的看法也有不同,於是我去找查一些國外論壇,希望能 ...

厲害mythz,搵到咁多點!

就咁用硬幣摺睇怕都冇可能......

其實我都有諗過仲有一個方法可以摺到硬幣

唔知可唔可以?

可以將硬幣掃描再印返出黎,咁咪變成紙咪可以摺??

但唔知係咪真係會摺到Black Helicopter

mythz您講既Black Helicopter 在西方國家可以有另一個解釋,咁係咩解釋呢?

引用:
原帖由 adamying 於 15-10-2007 10:38 發表 不過可惜我冇情人.

親人都得,表示心意

引用:
原帖由 mythz 於 15-10-2007 11:04 發表     你用scan這個做法也比較聰明,不過看筆者的意思,應該是要用真的硬幣才知內裡圪坤,   就等於註解四的含意,你要問筆者本人才知真正答案,我給你的答案也不是真相的全部,   ...

等7點:筆者的含意,比喻如果可以摺到硬幣,美國將會比用US$20摺出來既果次911襲擊更差更恐怖,會有更嚴峻既陰謀

(Even worse than the $20, fold a new dollar coin in half, and it turns into a black helicopter. )

haha....換言之硬幣係唔會摺到既,所以都唔會再有恐怖襲擊,最好就係咁

引用:
原帖由 mythz 於 15-10-2007 12:39 發表   你的第7點,我會演繹做.......... 如果硬幣都摺到,美國會摺埋   開頭我真係以為你等7點 (7:00),唔好鎖我

哈哈哈....打錯字都唔知添我.....鎖.......呀~您話唔好喎.....咁等下次先補返再鎖您兩次啦 

您既'如果硬幣都摺到,美國會摺埋' 呢句好呀!簡單直接!一針見血! 

我果句都係太長氣la  

引用:
原帖由 mythz 於 15-10-2007 14:57 發表   原來有累積的....

有拖冇欠嘛~~

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-10-2007 09:09 發表   講環講係你個新頭後面d霧好似有個則面人頭..... 恐怖

.......我都睇到您所講既則面人頭la.......

引用:
原帖由 mythz 於 15-10-2007 16:25 發表 除了人頭還有你的簽名.....

mythz好眼力,冇老花

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 16-10-2007 07:26 發表   你看到了 Welcome to our 思覺失調大聯盟.  我地宗旨是要世界無思覺失調的人存在當全世所有人都是思覺失調的人時. 我地又成功了一步.   做車民好D .....車主? 你以車為家? ...

我地宗旨是要世界無思覺失調的人存在當全世所有人都是思覺失調的人時.

即係好似痴線既人唔會話自己係痴線咁? Haha.....
之但係呢個世界有好多人都唔會話自己有思覺失調個啵,咁即係其實佢地全部都係思覺失調?Kaka...

你以車為家?
唔係,只係因為您講水上所以我講陸上姐

唔洗唔happy. 在思覺失調世界無差同唔差...只有正常同唔正常...

咁思覺失調係正常定唔正常?係思覺失調既世界裡面點為之正常?點為之唔正常?我究竟係正常定唔正常?

打者x也. 唔打唔x也....

您...諗左去邊度?

天天星期七都知.....

天天星期七,日日唔洗做,好野~~

四眼可以睇多d....咁八卦重勁...唔怪得你唔係四眼 la.

haha....八掛會有幾勁呢唔知?

dd 係思覺失調先兆 你......

思覺失調先兆?但呢個症狀我已經有左好幾年喇啵....仲未發作?

唔係返轉...只是同正常有d唔同.... 肥!

同正常有d唔同? 咁咪唔正常囉~~haha.....講笑

講真你只是見到對眼同個鼻...你點知分明一行一善. 唔好比我對眼 呃0左 你. 我對眼呃 0左 好多人了

嘩~您用對眼就可以呃到人~好犀利呀~~您...究竟呃左幾多個人?
除左見到眼同半個鼻之外,仲見到眼鏡呀,見到眼鏡有兩點反光呀,乜唔係有D唔會反光既眼鏡既咩?
副眼鏡好襯您對眼呀

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 16-10-2007 07:26 發表   係乜簽名... C I ?

乜您見唔到我個名咩??思覺失調既人應該會見到架

C I ? 係咩黎?? 旅行証件??

嘩~~~~好長~~~

冇氣......休息下先............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

發新話題