標題: 大家小心病毒 [打印本頁]

作者: 新宿種馬    時間: 17-6-2007 02:18     標題: 大家小心病毒

msn & yahoo病毒由前幾天早上開始傳播...他會由你的好友msn中..傳送相片.其特徵:內容:告訴你有性感相片/色情相片..叫你接收..請你千萬別接收!!

"請幫手推一下!""令大家知道..請物接收不安全資料夾!!

最後係.....................................................................................................................................................我中左招

作者: toby    時間: 17-6-2007 09:24

馬兄,

真不幸呢....

我通常都不會接收簡體信息及不明來歷的網址 ;

都叫你唔好成日睇咁多色情相片/網站架啦~~!

作者: kitsir935    時間: 17-6-2007 12:24

正所謂「色字頭上一把刀!」
作者: 新宿種馬    時間: 17-6-2007 13:45

好怪的...............

舉例...我和玖叔好老友.............

突然見他online send野比我..................

自然好無介心就去睇....................

但其實玖叔並無online..........亦無send野比我.....................

看了之後

作者: yuchai3000    時間: 17-6-2007 14:07

引用:
原帖由 新宿種馬 於 17-6-2007 13:45 發表 好怪的............... 舉例...我和玖叔好老友............. 突然見他online send野比我.................. 自然好無介心就去睇.................... 但其實玖叔並無online..........亦無send野比我....... ...

借刀殺人

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0