標題: 成人玩兒時的集體遊戲有幾激!! [打印本頁]

作者: East    時間: 10-5-2007 01:37     標題: 成人玩兒時的集體遊戲有幾激!!

有無試過成班成人, 玩兒時的集體動作遊戲.

例如: 麻鷹捉雞仔, 掉手巾......etc

我試過好多年前, 和朋友去宿營, 有人提意玩困獸鬥式洒盲雞......

過程超恐怖, D人為了逃避"盲佬",  

個個像蜘蛛俠上身般飛來飛去, 又爬牆, 又爬窗....... 

好鬼激!! 差D玩到出白車.....

作者: 人仔貓    時間: 10-5-2007 01:47

晌室內玩洒盲雞係超恐怖,飛天遁地...每次停玩都係因為玩到出意外....

作者: beechan    時間: 10-5-2007 02:08

成人思想邪惡﹐ 沒有孩童時的單純。
這些遊戲太多身體接觸﹐ 在成人上不宜罷。
耍盲雞亂摸﹐ 上下其手﹐
麻鷹捉小雞。。。
糖黐荳。。。。。
女孩子不介意的話﹐ 那一齊玩又無妨囉。。。。。 真的會很激了(勁淫笑)

作者: beechan    時間: 10-5-2007 02:29

請看﹐ 係咪有dee 是

成人不宜 呢﹖

話明係兒童遊戲﹐ 都係由兒童來玩好dee [ 本帖最後由 beechan 於 10-5-2007 02:32 編輯 ]
作者: inabottle    時間: 10-5-2007 13:32

依家d遊戲都有身體接觸...難免.

一班人十幾個左右...你手握我手圍埋一齊, 慢慢解開來(握手不能放), 幾時玩完? 變成一個大圓圈就finish. 過程中各人身體會在大家身邊穿插, 可能你的胯下, 手下...etc.

作者: 人仔貓    時間: 10-5-2007 14:56

引用:
原帖由 beechan 於 10-5-2007 02:08 發表 成人思想邪惡﹐ 沒有孩童時的單純。這些遊戲太多身體接觸﹐ 在成人上不宜罷。耍盲雞亂摸﹐ 上下其手﹐ 麻鷹捉小雞。。。糖黐荳。。。。。女孩子不介意的話﹐ 那一齊玩又無妨囉。。。。。 真的會很激了 ...

耍盲雞喎~  你都"盲"左點知摸D乜呢~?....除非你唔係盲果個但又"摸"埋一份啦~~

作者: inabottle    時間: 10-5-2007 15:37

引用:
原帖由 人仔貓 於 10-5-2007 14:56 發表 耍盲雞喎~  你都"盲"左點知摸D乜呢~?....除非你唔係盲果個但又"摸"埋一份啦~~

耍盲雞喎~ 盲公用對手摸/捉野點會完全唔知呢~?....同埋一堆人走避盲公時, 一定有踫撞呢...我成年後都仲有玩, 去宿營住大房時...在look架床爬高爬低叫哂救命都仲要玩架...

作者: beechan    時間: 10-5-2007 23:50

引用:
原帖由 人仔貓 於 10-5-2007 14:56 發表 耍盲雞喎~ 你都"盲"左點知摸D乜呢~?...

你話知唔知哩﹖﹖

作者: 人仔貓    時間: 11-5-2007 01:15

唔好意思可能我講得唔夠清楚...我既意思係未摸倒前唔會知摸倒D乜,只有摸倒時先至知。

係關乎動機的問題,即係就算摸倒D乜都唔係有心摸,唔係因為想摸而摸倒。

同時被摸的人都唔會好似木頭咁任人鍾意摸邊就摸邊吧,尤其是成人,

如果有"危險"時相信會作出適當的應變呢~

作者: inabottle    時間: 11-5-2007 10:31

若唔係太熟, 我一定唔玩...怕被人投訴我有心 ...試想你係盲公對手伸直...你腦海中所觸及既唔會係別人對腳吧...除非不在平地又或大家高度差距大...都係宜小朋友玩.

作者: 人仔貓    時間: 11-5-2007 17:17

我黎講如果我係盲公,我唔會諗摸到既係人邊度...對手伸直摸倒可以係好多地方如手臂、膊頭、背脊等等...

而且各人身高相信唔係一致,尤其男既一般都會高過女。

當然如果你既手勢係"祿山之爪"或"上下其手"式則當別論...

成人玩呢類遊戲最危險係成人體形同力量都大過小朋友好多,有乜意外都傷好多。

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0