標題: Oldcake.net老餅論壇 X Ultrashop合作推出限量85折優惠咭 [打印本頁]

作者: adamying    時間: 17-11-2016 11:40     標題: Oldcake.net老餅論壇 X Ultrashop合作推出限量85折優惠咭

好消息呀各位餅友~~~
【OLDCAKE.NET老餅論壇跟ULTRASHOP合作優惠咭購物計劃】

*只要是【老餅論壇】會員資格…而在老餅fb此帖先到先得留言打上【要】字和答一條簡單問題…老餅論壇今年踏入幾多周年呢?!答中後就有一張 Ultrashop八五折優恵咭老餅論壇【籌】一張,後再到Ultrashop憑老餅論壇籌領取Ultrashop Xoldcake.net 永久八五折優惠限量咭一張,要是未成為老餅會員,請即到老餅論壇登記成為論壇會員資格才可得到老餅籌及優惠咭、咭是限量的,各位盡快申請啊~。(成為老餅論壇會員網址www.oldcake.net
Ultrashop於2016年秋強勢開業,店中有各款超人精品產物,精緻…而亮點多多,本人最欣賞Tee Shirt及超人怪獸環保袋,店主成功引入日本圓谷公司正式版權產品,實在是超人粉絲一族之喜訊!在此…老餅論壇感謝Ultrashop店長Dick兄的合作厚待!
*【取咭籌方法及時間地點】
領取【老餅論壇籌】時…請用你的Password登入論壇一次,以表示你是老餅論壇會員就可。
【日期 】: 11月26日
【地點】:將軍澳站將軍澳廣場美心快餐門口(介時有老餅論壇人員在該處等候核對取籌)【時間】: 四時至六時
留言詢問請於此帖,謝謝。

*【得老餅論壇籌後領取Ultrashop八五折咭地址】
Ultrashop地址 : 灣仔電腦城一摟153號店
開業時間 : 星期一至五 11:00 - 20:00 (17:00 - 18:00外出工幹)
星期六日 :11:00 - 21:00

作者: 超人兄弟    時間: 17-11-2016 14:11

引用:
原帖由 adamying 於 17-11-2016 11:40 發表 好消息呀各位餅友~~~【OLDCAKE.NET老餅論壇跟ULTRASHOP合作優惠咭購物計劃】*只要是【老餅論壇】會員資格…而在老餅fb此帖先到先得留言打上【要】字和答一條簡單問題…老餅論壇今年踏入幾多周年呢?!答中後就有一張 ...
嘩~太正了!免費取又有85折…😄
大家萬勿錯過,快D去老餅網facebook登記啦~😄
感謝Adam兄分享

作者: kkeeleung    時間: 17-11-2016 15:43

引用:
原帖由 adamying 於 17-11-2016 11:40 發表 好消息呀各位餅友~~~【OLDCAKE.NET老餅論壇跟ULTRASHOP合作優惠咭購物計劃】*只要是【老餅論壇】會員資格…而在老餅fb此帖先到先得留言打上【要】字和答一條簡單問題…老餅論壇今年踏入幾多周年呢?!答中後就有一張 ...

謝謝! Adam 兄分享. 

作者: 聰洛多薩比    時間: 20-6-2018 13:05

可惜我遲左...
不過唔知將來仲有無機會呢???

作者: 超人兄弟    時間: 20-6-2018 18:14

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 20-6-2018 13:05 發表 可惜我遲左...不過唔知將來仲有無機會呢???
已經派完了,帖亦將會關閉!
作者: 聰洛多薩比    時間: 21-6-2018 17:49

引用:
原帖由 超人兄弟 於 20-6-2018 18:14 發表 已經派完了,帖亦將會關閉!
哎呀呀...我當然知道一早派完啦...
但我向度諗...
唔知將來仲有無機會一齊合作過呢???
呢樣主要在於商量下...
如果OK就梗係OK啦...
如果唔得都無所謂既...

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0