標題: 網上見到有珍寶3資源 [打印本頁]

作者: loolantal    時間: 18-2-2014 18:04     標題: 網上見到有珍寶3資源

google search [SNOWRIN][Zambot3] bt 就可以見到珍寶3 有得bt ,是rmvb版,不過好清,可惜是殘體字幕,仲有一seed

作者: ooo    時間: 19-2-2014 20:12

早幾年前買左邪道dvd ....
卡通片 , 以前得個恨 , 後來有邪道vcd出已經覺得好幸福 , 再後來有邪道dvd , 依家.....bt 要睇直程$都唔使 ...
作者: loolantal    時間: 21-2-2014 16:43

引用:
原帖由 ooo 於 19-2-2014 20:12 發表 早幾年前買左邪道dvd ....卡通片 , 以前得個恨 , 後來有邪道vcd出已經覺得好幸福 , 再後來有邪道dvd , 依家.....bt 要睇直程$都唔使 ...
我仲慘,當年vcd興果期,我買左好多套vcd,正邪都有,而家見到都無奈,於是最近bt 泄憤,唔搵唔知好多好野。以下係最近成功load晒既好野:戰鬥機甲薩芬格爾、電人查勃卡Denjin Zaboga 電影(沒字幕)、裝甲騎兵、傳說巨神 - 伊迪安、無敵超人珍寶3、最強機械人-大王者、勇者王全集、忍者戦士 飛影、太陽之子(黃金之城〉英文版、太陽之牙全集。我仲見到就來有太空保衛者,應該就有得bt。

作者: ooo    時間: 21-2-2014 23:06

忍者戦士???.....啱啱單撈.....but... 斷晒種

VCD畫質有幾差時 , 再早前台湾 N線轉PAL線卡通錄影帶3,40元盒D畫面走色走到七彩都
係咁睇完又睇當係寶 , 尤其中意呢D古代卡通嘅古代人 , 就眞係好難話忍手唔買VCD,
係有同無(得睇)嘅分別 , 絕對唔係依家睇靚D 同差D嘅分別....

所以兄台無需怨恨自己 , 好坦白 , 事隔廿年就算早知今天有BT , 任誰都寧願廿年前買落睇左先...
你估重好似以前A-cup d 專欗甚麼"緬懷動画"咁 , 講到好懷念 , 好想睇 ----> "求不得"成條可憐虫咁咩 ?
(捉佢去餵雀 !)
我都好懷念以前去雲港九新界買十蚊3隻 to 10隻 vcd嘅日子 , 失業時期如是....(果陣車費平)

作者: loolantal    時間: 22-2-2014 20:35

引用:
原帖由 ooo 於 21-2-2014 23:06 發表 忍者戦士???.....啱啱單撈.....but... 斷曬種VCD畫質有幾差時 , 再早前台灣 N線轉PAL線卡通錄影帶3,40元盒D畫面走色走到七彩都係咁睇完又睇當係寶 , 尤其中意呢D古代卡通嘅古代人 , ...
忍者戦士。。。用bt load會無種,但好奇怪用thunder就有。。。我而家load緊柔王丸。vcd,以前用crt睇ok的,而家用lcd tv睇真係傷眼,只可以放細格睇。

作者: ooo    時間: 1-3-2014 00:24

download 緊粵語版小忌廉....

作者: ooo    時間: 16-3-2014 00:02

忍者戦士download 左99.9%啦 ! 一係無種 , 一係就快到無倫....

忍者戦士可謂係一套爛尾品 (不過都43集! ) , 故事只屬麻麻 , 機設
同打鬥吸返多少客

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0