標題: [電影] 2014年 The Expendables 3 轟天猛將3 [打印本頁]

作者: wwl36    時間: 25-4-2013 09:38     標題: [電影] 2014年 The Expendables 3 轟天猛將3

聞他們有望加入  了.......

作者: East    時間: 25-4-2013 10:48

引用:
原帖由 wwl36 於 25-4-2013 09:38 發表 聞他們有望加入  了....... 

平均年齡越玩越大.......

不如搵埋佢地一齊玩吧!

退休007 (Sean Connery)

响日本做咗叮噹嘅 LEON (Jean Reno)

要Keep下 FIT 先能再出鏡的 (Steven Seagal)

又老又肥的天行者 (Mark Hamill)

加多個女打角:

過氣盜墓者LARA (Angelina Jolie)

作者: 超人兄弟    時間: 25-4-2013 11:08

引用:
原帖由 East 於 25-4-2013 10:48 發表   平均年齡越玩越大.......   不如搵埋佢地一齊玩吧!   退休007 (Sean Connery)     响日本做咗叮噹嘅 LEON (Jean Reno)     要Keep下 FIT 先能 ...

佢..佢...D + 個樣似...似 Star War o既黑帝王... ...唔通由Jedi變左Sith~??!

作者: East    時間: 25-4-2013 11:23

引用:
原帖由 超人兄弟 於 25-4-2013 11:08 發表 佢..佢...D + 個樣似...似 Star War o既黑帝王... ...唔通由Jedi變左Sith~??!

講開又真係幾似, 咁一於搵佢做大奸角吧 !!

作者: wwl36    時間: 25-4-2013 12:43

引用:
原帖由 East 於 25-4-2013 11:23 發表   講開又真係幾似, 咁一於搵佢做大奸角吧 !!      

等待所有老人出現 

star wars episode 7 poster front Awesome ‘Star Wars: Episode VII’ Fan Poster Featuring Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, Lando & Chewbacca

作者: East    時間: 25-4-2013 14:02

引用:
原帖由 wwl36 於 25-4-2013 12:43 發表 等待所有老人出現 

這只是插畫, 迪記應該唔敢玩D咁嘢的!

作者: wwl36    時間: 4-6-2013 18:32

Liongate日前宣布史泰龍的The Expendables 3 2014年8月15日上映,相比前兩集,這一集匯集的動作影星更多更全,影星成龍也將加盟

TE3 仍將由史泰龍製作和主演,前兩部的演員Arnold Schwarzenegger、Bruce Willis、Jason Statham、李連杰、Mickey Rourke也都有望回歸。此外,3集中還將加入一批新鮮血液,其中包括成龍、Nicolas Cage、Wesley Snipes,而女星Milla Jovovich  也正在商談加盟事宜。

Milla Jovovich?  打Zombies 咩  ? 還有她未到那歳數  

作者: East    時間: 5-6-2013 11:33

引用:
原帖由 wwl36 於 4-6-2013 18:32 發表 Liongate日前宣布史泰龍的The Expendables 3 2014年8月15日上映,相比前兩集,這一集匯集的動作影星更多更全,影星成龍也將加盟TE3 仍將由史泰龍製作和主演,前兩部的演員Arnold Schwarzenegger、Bruce Willis、Jaso ...

無端端加個後生女.......

試想想, 一班上年紀的筋肉亞伯加一個性感後生女, 會是一部什麼電影.......?!?

作者: 虎榮    時間: 8-6-2013 14:35

引用:
原帖由 East 於 5-6-2013 11:33 發表 無端端加個後生女.......試想想, 一班上年紀的筋肉亞伯加一個性感後生女, 會是一部什麼電影.......?!?

聨隊之花!  話唔定佢個角色系呢班麻甩佬個養女, 其中一個重系佢個真老逗, 但系佢個老媽就系統領生化喪屍死對頭, 重捉左佢老逗, 諗住要逼佢重温舊夢, 唔聽話就一於先x後殺! 搞到阿女要色誘班對佢有非份之想的乾老逗幫手, 重要攞齊駕餐出去大插一輪, 最後邪不能勝正, 系大義滅親定改邪歸正大團圓, 就睇市場調查點反應!

作者: Machbaron    時間: 8-6-2013 15:48

引用:
原帖由 虎榮 於 8-6-2013 14:35 發表   聨隊之花!  話唔定佢個角色系呢班麻甩佬個養女, 其中一個重系佢個真老逗, 但系佢個老媽就系統領生化喪屍死對頭, 重捉左佢老逗, 諗住要逼佢重温舊夢, 唔聽話就一於先x後殺! 搞到阿女要 ...

虎兄你撈編劇早響喎,講真架

作者: East    時間: 8-6-2013 17:14

引用:
原帖由 虎榮 於 8-6-2013 14:35 發表   聨隊之花!  話唔定佢個角色系呢班麻甩佬個養女, 其中一個重系佢個真老逗, 但系佢個老媽就系統領生化喪屍死對頭, 重捉左佢老逗, 諗住要逼佢重温舊夢, 唔聽話就一於先x後殺! 搞到阿女要 ...

好橋喎! 咁轟天勇將咪變左 [大隻伯伯大打喪屍女魔]!!

作者: 虎榮    時間: 9-6-2013 00:03

引用:
原帖由 Machbaron 於 8-6-2013 15:48 發表 虎兄你撈編劇早響喎,講真架

系!  我想做傔職抓外快, 幫補吓個乾硬化荷包好耐架啦! 我編劇的橋段, 相信好多老餅都會明架, 事關都系抄抄吓, 做吓接駁手術咁啫! 絶對好睇過金枝二啦!  

引用:
原帖由 East 於 8-6-2013 17:14 發表 好橋喎! 咁轟天勇將咪變左 [大隻伯伯大打喪屍女魔]!!

其實呢條橋重可以一雞幾味, 同肥媽o既一雞十味有得揮架!

先講個外傳部份:  個女色誘乾老逗出手呢部份可以擴展為外傳引子,試問一女焉能配數夫, 重要系咁老又醎濕的, 好似阿諾咁就真系入型入格架, 成功救父之後, 要打發呢班麻甩佬系件煩事, 所以最好佢地一個又一個在救老逗大行動中喪生, 唔死就俾個理由自己, 親手送佢一程(呢度明抄粵語殘片天劍絶刀橋段), 殊不知有因必有果(呢度借借雲圖因果論), 有個死唔去, 於是聯同其它已死兄弟的親屬在外傳中大報復, 故事結尾有個又例牌鐘意左女主角, 而ending就用open end, 即系兩個對揪, 又唔俾你知結果, 留返如果反應好, 可以拍多一集講數年後的故事, 一開頭講女主角帶住個細路, 俾I'll be back 的殺手追殺, 嗱呢度系明抄帶子雄郎o既!

至於正傳部份: 可以用大義滅親呢條橋, 但結局就要留條尾巴, 喪屍女魔臨終前講出大秘密, 原來佢系中o既, 佢只不過知道共濟會已開始實行人類清洗計劃(詳情請往老餅不解之謎版面查查, 好似有提過吓), 發明左隻超級病毒(呢度有少少抄二十世紀少年), 只有喪屍先有免疫力能夠生存落黎, 查實佢與有心人已發展出恢復疫苗, 只要病毒危機一過, 佢地就會將變成喪屍的人類還完, 到時有左免疫力, 就唔怕病毒再出現(呢度系明抄我和僵屍有個約會第二套, 將臣為阻女媧滅世重生, 而將人類變僵屍的橋段), 佢本來諗住同舊愛人重有個女聯手, 但系已經太遲, 走漏風聲, 混入左麻甩幫的共濟會內奸利用假消息欺騙父女二人, 引導他們與喪屍女俠自傷殘殺, 知道殺錯良人的父女二人情天霹靂, 套戲就以他們立誓繼承喪屍女俠遺志為結尾, 跟住個集就可以用爭奪疫苗及大戰內奸為主線, 而之前已死的, 可以複製人身份再出現(簡直系火狐穢土轉生的西方版本)  

作者: wwl36    時間: 18-6-2014 09:41

Teaser Trailer

Roll Call

Trailer

不見成大哥  ?

作者: foureyesfatboy    時間: 19-6-2014 02:37

引用:
原帖由 wwl36 於 18-6-2014 09:57 發表 不見成大哥  ?

D 班老人家..唔知電影公司買了幾多保險...又要班替身團辛苦
班老人家加新血...歲數總和是......775歲
最大年齡 71 最年青 25.
真係估唔到年齡最大是...福伯
諗諗吓...我都幾無聊..去計

作者: wwl36    時間: 19-6-2014 09:25

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 19-6-2014 02:37 發表 D 班老人家..唔知電影公司買了幾多保險...又要班替身團辛苦 班老人家加新血...歲數總和是......775歲最大年齡 71 最年青 25.真係估唔到年齡最大是...福伯 諗諗吓...我都幾無聊..去計

興幸還未過千 ....... 

作者: East    時間: 24-6-2014 15:48

引用:
原帖由 wwl36 於 19-6-2014 09:25 發表 興幸還未過千 ....... 

下一集可以過了!

作者: 杜劍龍    時間: 26-6-2014 16:08

但上集有羅禮士幾有驚喜! 玩Norris fact 嘅gag.....唔錯!
作者: East    時間: 26-6-2014 22:30

引用:
原帖由 杜劍龍 於 26-6-2014 16:08 發表 但上集有羅禮士幾有驚喜! 玩Norris fact 嘅gag.....唔錯!

第三集咁多大哥要出場...每人出來介紹下, 講句嘢都已經夠鐘散場了 !

作者: CKCK    時間: 26-6-2014 22:47

引用:
原帖由 杜劍龍 於 26-6-2014 16:08 發表 但上集有羅禮士幾有驚喜! 玩Norris fact 嘅gag.....唔錯!

上集當致敬,唔好用腦,好睇。

阿諾: (將冇子彈) I'm almost out....I'll be back.

光頭佬: You've been back enough. I'll be back.

阿諾打打下羅禮士插入。阿諾: Who's next? Rambo?

作者: 杜劍龍    時間: 27-6-2014 10:27

龍哥 : 聽人講你上年係南美比最毒嘅金色響尾蛇咬到喎, 有傳話你死左喎. 

羅禮士 : 係呀, 我係比條蛇咬到, 經過幾小時痛苦嘅掙扎之後.....條蛇死左.

作者: East    時間: 26-7-2014 09:54     標題: 高質 "The Expendables 3" 被洩!

有消息傳出達到DVD 質素的 "The Expendables 3" Copy 已經不幸地被洩漏出街!
相信老翻碟會比上大銀幕早一個月面世...

這種慘劇在2009's X-Men Origins: Wolverine 狼人 上映前發生過一次......

作者: date2047    時間: 24-9-2023 17:59

https://youtu.be/I3ktHMfk8Fk

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0