標題: 2013 神勇飛鷹俠 CROWDS [打印本頁]

作者: wwl36    時間: 8-4-2013 10:46     標題: 2013 神勇飛鷹俠 CROWDS

2013年7月TV首播,而這一次導演是由曾執導TV動畫「化貓」、「C」、「釣球」的中村健治,而導演本人表示,本次的主角將是女孩子,是完全的新作。

.......全女班........惡夢開始 

作者: Ahming    時間: 8-4-2013 19:56

全女班.......百合????(逃)

定見小圓收得,有樣學樣?
(共通點:全女班,無男主)

作者: 虎榮    時間: 9-4-2013 00:38

我都系奉行"無眼屎政策"算啦!

作者: wwl36    時間: 16-4-2013 16:07

人設

「GATCHAMAN CROWDS」製作発表 舞台は立川、2013年にガッチャマンのテレビ新シリーズ「GATCHAMAN CROWDS」製作発表 舞台は立川、2013年にガッチャマンのテレビ新シリーズ「GATCHAMAN CROWDS」製作発表 舞台は立川、2013年にガッチャマンのテレビ新シリーズ
作者: ahdee1971    時間: 23-4-2013 22:47

睇定啲先.. 好過無.

作者: wwl36    時間: 30-5-2013 09:45

上色後

一ノ瀬はじめ 16歳
Ichinose started

橘 清音 19歳
Tachibana Kiyone

枇々木 丈 29 歳
枇 trees length

作者: wwl36    時間: 4-6-2013 18:13

Ichinose started  内田真礼配主角
作者: wwl36    時間: 8-6-2013 12:35

後加人設

O・DうつつPeymann
J · J · RobinsonFlea house cumulative ErhBerg Katze?

作者: East    時間: 8-6-2013 17:16

怪怪地......
作者: wwl36    時間: 15-6-2013 09:41

原祖神勇飛鷹俠阿健聲優森功至將加入CROWDS配 J J Robinson

J · J · Robinson

作者: wwl36    時間: 8-7-2013 12:46

戰鬥服幾前衞 

Photo!

Tachibana KiyoneTachibana KiyonePhoto!

枇 trees length枇 trees lengthPhoto!

Photo!

作者: 黑色三連敗    時間: 10-7-2013 21:26

冇野講......
作者: wwl36    時間: 12-7-2013 11:32

疑似 OP

作者: ahdee1971    時間: 12-7-2013 22:43

個人而言我對哩啲相頭嘅卡通真係

作者: wwl36    時間: 17-7-2013 18:31

睇左第一集, 有些似睇魔法少女小圓 ...... 個女角好煩 
作者: bs00001    時間: 26-2-2014 07:19

畫功都算靚,變身後D主角都算幾型;但係..其實正正經經叫呢套卡通做另一D全新嘅名稱,例如”XX”/”XX戰隊”之類好過啦..

根本同所有舊版嘅神勇飛鷹俠大纜都扯唔埋,唔該唔好再叫神勇飛鷹俠啦!

重夠膽叫做神勇飛鷹俠,簡直完全係自毀招牌!

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0