標題: 霍金究竟背景是什麼? [打印本頁]

作者: 箂茵哈特    時間: 18-9-2012 13:52     標題: 霍金究竟背景是什麼?

上周五去睇左生化危機滅絕真相, 內容中最想講系佢背後黑手是誰?

霍金大家都知是當代最偉大科學家, 其實他是英國最出名的數學家先真, 不過他的理論你可說好癲又可好勁有可, 但大家有無想過, 是他想出來嗎? 這位有如植物人般出現, 背景究竟是否有問題存在呢?
人類只屬百年歷史的先進起來, 最主要的近代有愛因斯坦出現先推高了人類發展科技突飛猛進. 那! 霍金是否系一名代言人或是由不知明的文明或集團或陰謀論些影子政府等操控呢? 這可能性系相當高!
英國人向來包裝得好高, 對於政治及表達上系非常之專業, 對此舉高了霍金的地位令到更權威, 霍金一出就是科學界及人類界權重之人. 說什麼就信什麼? 總之就系猛人啦!

這是值得探討對象
例: 霍金說過唔好跟外星人接觸、這宇宙是沒有神存在、時光機等等!

背後的陰謀論真是.....................................

(我啲文章真系可以輯錄成一本字典都得~ )

不如這裡改做箂茵七不思專欄區啦!

作者: ULTRA2020    時間: 18-9-2012 15:32

引用:
原帖由 箂茵哈特 於 18-9-2012 13:52 發表   上周五去睇左生化危機滅絕真相, 內容中最想講系佢背後黑手是誰? 霍金大家都知是當代最偉大科學家, 其實他是英國最出名的數學家先真, 不過他的理論你可說好癲又可好勁有可, 但大家有無想過, 是他想出來嗎? ...

周星星大家都知是當代最偉大搞笑演員, 其實他是香港最出名的地產炒家先真, 不過他的理論你可說好癲又可好勁....

我重記得周星星話過地球係好危險的, 走左最好唔好番黎 ~

( P.S. 希望萊茵兄不要介意小弟的表達方式 )

作者: 箂茵哈特    時間: 18-9-2012 22:37

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 18-9-2012 15:32 發表 周星星大家都知是當代最偉大搞笑演員, 其實他是香港最出名的地產炒家先真, 不過他的理論你可說好癲又可好勁....我重記得周星星話過地球係好危險的, 走左最好唔好番黎 ~ ( P.S. 希望萊茵兄不要介意小弟的表達方式 )

哦~ 你死啦! 話霍金系.........

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0