標題: 今朝訓唔著, 見到 j2 播機動警察 [打印本頁]

作者: adamying    時間: 12-3-2012 14:42     標題: 今朝訓唔著, 見到 j2 播機動警察

訓唔著見到j2四點半做機動警察tv版, 但已經唔係第一集, 由四點半做到六點, 今日check返, 約近一個月都冇播過, 完全係鐘意就播幾集攝時間, 過一陣又攝一攝, 冇陰功咁點睇點錄, 想睇返唔通一定要買碟....... , 但碟我又唔知係咪無記配音..... , 好想睇返講上海亭特車二課第二小隊壞滅果一隻.

作者: frankie    時間: 12-3-2012 21:18

無記同VCD(基本跟無記粤語版一個模) , 都cut左d , 尤其"火之七日"cut得好勁下
要睇可以上網 , 唔一定要跟住電視 , 市場走嘅....

第二小隊壞滅  , 特車2組 同 火之七日間真係好有創意同好有小品feel
我朋友聽見"机動"開頭就以為好似Gundam咁打法 , 結果就好失望
但我就係鍾意机動警察果種生活feel, 睇得太多打打殺殺科幻片 , 每集安排一場打鬥 ,
正義永遠在我一邊 , 每集都係你先撩者賤.....

作者: 箂茵哈特    時間: 23-3-2012 13:29

居然偷偷又做番~ 可惡~~

作者: adamying    時間: 23-3-2012 14:52

引用:
原帖由 箂茵哈特 於 23-3-2012 13:29 發表  居然偷偷又做番~ 可惡~~

只係做左個半鐘, 求其播幾隻, 唔知幾時再播.

作者: adamying    時間: 23-3-2012 14:56

引用:
原帖由 frankie 於 12-3-2012 21:18 發表 無記同VCD(基本跟無記粤語版一個模) , 都cut左d , 尤其"火之七日"cut得好勁下要睇可以上網 , 唔一定要跟住電視 , 市場走嘅....第二小隊壞滅  , 特車2組 同 火之七日間真係好有創意同好有小品feel ...

我有興趣睇返無記粵語配音, 因為配得唔錯, 網上多數都是日語.

機動警察多生活小品故事, 而且好多橋段都好有心思, 好好睇, 唔係咁齋.

作者: Wildman    時間: 22-4-2012 21:45

依家J2早上0830時又重頭翻做,每集半小時,播了十集左右,熊耳同鷹頭獅都未出場,可以慢慢追

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0