標題: 鐵甲奇B [打印本頁]

作者: newhello    時間: 29-5-2010 02:26     標題: 鐵甲奇B

..........
作者: LouisLee    時間: 29-5-2010 08:00

Iron Man vs Bruce Lee

http://www.youtube.com/watch?v=Ywu1DeqXTg4&hd=1

作者: 超人兄弟    時間: 29-5-2010 09:11

以上兩套film都好攪鬼...好睇 !感謝分享!
作者: foureyesfatboy    時間: 29-5-2010 09:27

引用:
原帖由 newhello 於 29-5-2010 02:26 發表 ..........

爆咀。。。

作者: ahmui    時間: 29-5-2010 10:18

引用:
原帖由 newhello 於 29-5-2010 02:26 發表 ..........

Iron Baby 真係好 cutie 呀!

作者: 虎榮    時間: 1-6-2010 00:32

好似骷髏骨頭咁肉酸! 我話似魔鬼怪嬰就真! 特別系佢屠殺我喜愛的賓尼兔, 就咁加罪無可恕!
作者: 超人兄弟    時間: 1-6-2010 10:30

引用:
原帖由 虎榮 於 1-6-2010 00:32 發表 好似骷髏骨頭咁肉酸! 我話似魔鬼怪嬰就真! 特別系佢屠殺我喜愛的賓尼兔, 就咁加罪無可恕!
你應該屠殺番個導演~!
作者: ahmui    時間: 1-6-2010 12:26

引用:
原帖由 虎榮 於 1-6-2010 00:32 發表 好似骷髏骨頭咁肉酸! 我話似魔鬼怪嬰就真! 特別系佢屠殺我喜愛的賓尼兔, 就咁加罪無可恕!

其實我都唔明解,賓尼兔咁善良,點解會成為攻擊對象!

作者: 虎榮    時間: 2-6-2010 00:15

引用:
原帖由 超人兄弟 於 1-6-2010 10:30 發表 你應該屠殺番個導演~!

有機會你荒我唔會! 我重嬲緊!

引用:
原帖由 ahmui 於 1-6-2010 12:26 發表 其實我都唔明解,賓尼兔咁善良,點解會成為攻擊對象!

唉! 依家好多呢類製作, 將人類道德界線糢糊化, 大人睇重識分別, 小朋友睇左, 好容易會認為呢類殘殺或凌虐行為無問題, 又或者覺得戰爭系一種好好玩的遊戲, 唔知後果嚴重! 我地成日話依家d細路難教, 咁我地大人又做左d咩去教班細路?  唔通呢段片就系答案!  

作者: foureyesfatboy    時間: 3-6-2010 06:52

Yahoo News 都有講....我地比yahoo news 快..

「鐵甲奇B」迷倒260萬人

(明報)2010年6月3日 星期四 05:10

【明報專訊】全球大熱的《鐵甲奇俠2》尚未落畫,法裔加拿大    籍導演博伊文(Patrick Boivin)最近就利用電腦特技,把自己的女兒化身成「鐵甲奇B」,拍成短片放上網,吸引260萬人次觀看。

該片長約1分鐘,甫開始便見一個幾個月大的BB坐在地上,天真無邪地玩玩具。忽然,BB穿上迷你版的鐵甲,隨即飛上天,與一眾持槍作惡的毛公仔決戰,最後「鐵甲奇B」利用掌心的死光槍殲滅壞人,任務完成,飛回家中繼續玩玩具。

《鐵甲奇俠》正版特效參與製作

為正版《鐵甲奇俠》製作3D特效和「鐵甲衫」的西馬德(Jocelyn Simard)亦有參與拍攝這短片,過程耗時兩月,幾乎毋須任何特別製作成本。他們希望利用短片為自己作宣傳。結果這短片成功在網上大熱,吸引了荷李活    的注意。據報博伊文已接受了一間電影公司的片約。博伊文稱,該短片能讓有興趣與他們合作的電影公司,了解他們的「實力」。

網址可見﹕

http://www.youtube.com/watch?v=SyoA4LXQco4

每日郵報

作者: 虎榮    時間: 4-6-2010 00:22

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 3-6-2010 06:52 發表 Yahoo News 都有講....我地比yahoo news 快..   「鐵甲奇B」迷倒260萬人 (明報)2010年6月3日 星期四 05:10 【明報專訊】全球大熱的《鐵甲奇俠2》尚未落畫,法裔加拿大    籍 ...

殺賓尼兔?! 我完全接受吾倒lor!  佢話賓尼兔持槍作惡???????????????條片邊忽講過!!!!!!!!!!!!!!!        依家睇落, 系佢個女公主病發作, 濫殺無辜就真!       

作者: foureyesfatboy    時間: 4-6-2010 01:35

引用:
原帖由 虎榮 於 4-6-2010 00:22 發表   殺賓尼兔?! 我完全接受吾倒lor!  佢話賓尼兔持槍作惡???????????????條片邊忽講過!!!!!!!!!!!!!!!        依家睇落, 系佢個女公主病發作, 濫殺無辜就真! ...

賓尼兔....有時都幾乞人憎成日咁吋...又作弄人..... 可能佢睇唔過眼為人出氣 law...或者樹大有枯枝...個d係邪惡 bugsbunnies. 超人都有邪惡..... 睇開d 睇開d.

What's up duck...

作者: 聰洛多薩比    時間: 4-6-2010 16:09

好得意呀...

而且仲做得好真添呀...

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0