標題: 你地覺得磯洛使點樣?? [打印本頁]

作者: 9061c05    時間: 25-7-2009 11:15     標題: 你地覺得磯洛使點樣??

GILLS

AGITΩ的另一種型態,由葦原涼變身而成。各方面與AGITΩ類似,能力也跟AGITΩ不相伯仲。但由於是「不完全」體態,所以變身時必須消耗變身者能源,導致變身者的身心日遭侵蝕,有快速且明顯的老化現象。

通常型態。全身以綠色為主,武器是身上的牙、爪、觸手和踵爪。其中踵爪往往是GILLS給敵人致命一撃的利器。

GILLS的究極體。外觀上,除了多了許多伸出尖銳的觸角之外,胸口亦多了一顆金黃色的「賢者之石」,與GILLS的「不完全」體態不同,EXCEED GILLS幾乎是不死之身的存在。

我覺得佢同[真]一樣,變身果陣好痛苦,個樣又半忠半壞,

我幾鐘意佢~

作者: 聰洛多薩比    時間: 6-11-2009 11:55

引用:
原帖由 9061c05 於 25-7-2009 11:15 發表 GILLS AGITΩ的另一種型態,由葦原涼變身而成。各方面與AGITΩ類似,能力也跟AGITΩ不相伯仲。但由於是「不完全」體態,所以變身時必須消耗變身者能源,導致變身者的身心日遭侵蝕,有快速且明顯的老化現象。通常型 ...

比亞瑪遜更狂...

但係唔及真同阿瑪遜既血腥...

其實無話忠定奸...

只係佢唔知道以後應該要點樣生存落去...

總係覺得邊個跟親佢都無好下場...

作者: Delight986    時間: 6-11-2009 14:08     標題: 葦原涼

引用:
原帖由 9061c05 於 25-7-2009 11:15 發表 GILLS AGITΩ的另一種型態,由葦原涼變身而成。各方面與AGITΩ類似,能力也跟AGITΩ不相伯仲。但由於是「不完全」體態,所以變身時必須消耗變身者能源,導致變身者的身心日遭侵蝕,有快速且明顯的老化現象。通常型 ...

葦原涼~係劇場版PROJECT G4 由磯烙使進化變身為..
究極體EXCEED GILLS

劇場版PROJECT G4 

磯烙使簡直打得瘋狂~
磯烙使被敵人打到甩手~???
爆血~~!!!

(簡直暴力到兒童不宜..~!?)
我都唔知道應否將Agito劇場版PROJECT G4 -DVD送畀幾歲姨甥仔睇好???
雖然同姨甥仔冇乜代溝,幾歲姨甥仔好鍾意睇超人..
成日魑實我...
拍得住Rider-Shin扭甩頭抽脊椎~~!!!

之後磯烙使進化變身為..究極體EXCEED GILLS~!
擁有再生能力~
再生番隻手臂出黎~?
簡直係魔童叔叔上身咁~
又係一絕~!

如果Riderman擁有再生能力,隻手唔使殘缺..咁慘~!

仮面ライダーエクシードギルス

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0