標題: 【轉貼】SHADOW MOON [打印本頁]

作者: Delight986    時間: 10-5-2009 09:28     標題: 【轉貼】SHADOW MOON

【轉貼】SHADOW MOON

當年雖然才疏學淺,不過都有幾篇關於BLACK o既貼文
好似打得好有心機咁款,既然留左個低,咁就用得唔好sai lor   

呢位世紀王候選人係來自黑妖幫o既影月SHADOW MOON.
佢o既身高係197.4 cm,體重90公斤.一野可以跳到40米咁高.水中活動時間一個鐘.
志願就係做瓜自己唉o也細佬南光太郎,成為黑妖幫最高統帥世紀王,
並將罪惡o既意識宣揚到全世界每一個角落

仲有呢個世紀王後補人[劍聖貝魯譏尼亞](亞視好似叫北極定北迪亞).
三神官為左對付BLACK先再叫醒呢個被封印o既衰神.
盾上面有個類似BLACK胸口o既[蛇咬果]標誌.作風就陰狠毒辣得很

下圖o既黑松教授,就係當年超人早田個演員黑部進

大結局中,Battle hopper被影月劈爛之後,臨死前對光太郎講左句:
[多謝~~~RAIDER-BLACK]
之後替光太郎配音o既黃志成用好出奇o既語氣回答:
[雷射超音車~~乜你原來識講野架 0_o ???]

影月可謂前世做左太多陰質野,死左都比古來斯帝國整翻生黎對付RX

可憐信彥,再一次死響光太郎手上...

作者: 聰洛多薩比    時間: 13-5-2009 16:56

我諗好多人都好鍾意影月既...

作者: kabutokm    時間: 24-5-2009 14:33

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 13-5-2009 16:56 發表 我諗好多人都好鍾意影月既...  
係,我都幾好鍾意影月  ,我最想就係影月死前可以同RX合作一次 做回兄弟
作者: 超能電子男    時間: 24-5-2009 14:40

咁多個奸角中除了電腦黑魔之外,最型都係影月,當年我班同學仲當影月係幪面超人,真攪笑

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0